Me äidit

Vain äitien jutut- blogi on kahden ystävyksen ja äidin pitämä blogi, jossa tarkastellaan äitiyttä ja perhe-elämää kantilta jos toiselta. Pääosassa blogissa on vanhemmuus, jonka ympärille tekstit kietoutuvat. Vain äitien jutut on pala kahden perheen arkea, hetkiä elämästämme ja lasten päiväunien aikaan kirjoitettuja pohdintoja kaikista niistä tuhansista asioista, joita äitien päässä ikinä voikaan pyöriä. Laura

Olen Pääkaupunkiseudulla elämäni elänyt, keväällä 32 täyttävä uusperheen toinen jäsen. Perheeseeni kuuluu kuusi ja puoli vuotta mukana kulkenut aviomies, 2017 heinäkuussa syntynyt esikoispoika "patukka", elokuussa 2019 syntynyt kuopus " typykkä" sekä toukokuussa 2007 syntynyt bonuspoikani. Elämääni värittää bloggaamisen lisäksi lasten harrastukset, musiikin kuuntelu, kirjojen lukeminen ja kuunteleminen sekä työ, josta olen tällä hetkellä äitiyslomalla. Haaveisiini kuuluu ulkomaanmatkat sekä opiskelu. Tällä hetkellä nautin erittäin paljon, jos saan välillä nukkua kunnon yöunet.

Olemme syksyllä 2019 ostaneet yhteisen oman kodin ja kodin sisustaminen sekä tuunaaminen tulee olemaan isossa roolissa tulevina vuosina (vaikka en olekaan mikään himosisustaja). Olemme täysin mökki-ihmisiä ja vietämme suurimman osan lomistamme mökeillämme. Mikään ei voita takkatulta ja puusaunaa. Nauran paljon ja koen olevani sosiaalinen ihminen, omaan kovan äänen ja joidenkin mukaan paksun ja pitkän tukan. Elän tunteella ja joskus kiroilen liikaa. Kahvi on elämän eliksiirini ja tykkään liikkua, koska siitä saa hyvänolon, vaikka liikun ihan liian vähän. Rentoudun ystävieni seurassa kera hyvän punaviinin ja omistan turhan monta lautapeliä sekä kovan kilpailuvietin.
Tanja

Olen 32-vuotias kahden pienen pojan hieman väsynyt, mutta kovin onnellinen äiti. Pojilla on ikäeroa vähän vajaa kaksi vuotta, eli esikoiseni on syntynyt elokuussa 2017 ja kuopus kesäkuussa 2019. Olen kotoisin Itä-Suomesta, mutta muutin jo 17- vuotiaana opiskelemaan toiselle puolelle Suomea ja nyt parin mutkan kautta olen päätynyt Pääkaupunkiseudulle. Olen viihtynyt uudella kotiseudullani erinomaisesti ja uskon, että olemme tulleet tänne jäädäksemme. Kahden pienen pojan lisäksi perheeseeni kuuluu poikien isä ja aviomieheni, jonka kanssa yhteistä taivalta on takana jo kymmenen vuotta. Kotonamme vallitsee siis äijävalta, mutta itäsuomalaisella luonteella pärjään varmasti perheen ainoana naisvahvistuksena.

Olen ollut kotiäitinä esikoiseni syntymästä asti, eli yli kaksi vuotta jo. Tarkoituksenani on palata töihin kuopuksen ollessa puolitoistavuotias, siispä vielä tämän vuoden pyöritän kotiarkirumbaa täysipäiväisesti ja sitten alkaa ne kuuluisat ruuhkavuodet, joihin kuuluu tasapainottelu uran ja äitiyden välillä.Toivottavasti Vain äitien jutut- blogi tarjoaa sinulle yhtä paljon iloa ja sisältöä, mitä se antaa kirjoittajilleen! Palaute, postausideat ja kaikenlainen muukin posti otetaan ilolla vastaan osoitteeseen vainaitienjutut@gmail.com

Tervetuloa!

Meidän arkea pääset seuraamaan myös Instagramista @vainaitienjutut

Ei kommentteja

Kiitos, kun jätät kommentin! :)