Me äidit


Vain äitien jutut- blogi on kahden ystävyksen ja äidin pitämä blogi, jossa tarkastellaan äitiyttä ja perhe-elämää kantilta jos toiselta. Pääosassa blogissa on vanhemmuus, jonka ympärille tekstit kietoutuvat. Vain äitien jutut on pala kahden perheen arkea, hetkiä elämästämme ja lasten päiväunien aikaan kirjoitettuja pohdintoja kaikista niistä tuhansista asioista, joita äitien päässä ikinä voikaan pyöriä.

Laura on pääkaupunkiseudulla koko elämänsä asunut kolmekymppinen. Laura elää uusioperhearkea miehensä, 2017 kesällä syntyneen patukan ja tämän sisaruksen kanssa. Laura rakastaa musiikkia, mökkeilyä, saunaa, narskuvaa pakkaslunta, takkatulta, matkustamista  ja lukemista. Lauran perheeseen odotetaan uutta jäsentä syntyväksi alku syksystä 2019.

Toisena kirjoittajana on Tanja, myöskin kolmekymppinen 2017 kesällä syntyneen esikoispojan äiti. Tanjan perheeseen on tulossa esikoiselle kaveri kesällä 2019. Elämä on pyöritellyt Tanjaa pitkin ja poikin Suomea, mutta monen mutkan kautta hän asuu nyt aikalailla Lauran naapurissa pääkaupunkiseudulla. Asioita, joita Tanja rakastaa löytyy miljoonia, mutta mainitsemisen arvoisia ovat ainakin perheen ja ystävien lisäksi liikunta, luonto, matkustaminen, lukeminen & kirjoittaminen sekä kesä. Toivottavasti Vain äitien jutut- blogi tarjoaa sinulle yhtä paljon iloa ja sisältöä, mitä se antaa kirjoittajilleen! Palaute, postausideat ja kaikenlainen muukin posti otetaan ilolla vastaan osoitteeseen vainaitienjutut@gmail.com

Tervetuloa!

Meidän arkea pääset seuraamaan myös Instagramista @vainaitienjutut

Ei kommentteja

Kiitos kun jätät kommentin! Puhelimen Safari-selaimen kautta on ollut ongelmia Googletilin kautta kirjautumisessa ja kommenttien lähettämisessä. Ongelma ratkeaa, kun poistat puhelimen Safari asetuksista täpän kohdasta " Estä seuranta sivustojen välillä". Käytäthän jotain muuta selainta, mikäli googletilille kirjautuminen ei Safarin kautta onnistu.