Hei sinä lukijamme!


Kuka blogiamme lukee?

Ihanaa, että olet löytänyt blogiimme! Kai tiedät, että olet meille todella tärkeä. Siksi olisi ihana kuulla, jos sinulla on jotain toiveita blogin sisältöön liittyen. Haluaisimme kovasti tietää millaisia postauksia juuri sinä tykkäisit lukea jatkossa. Kuulumisia arjesta, pohdintaa lapsiperhe-elämästä, ruokavinkkejä vai jotain ihan muuta?

Tiedämme, että vakilukijakuntamme on pieni ja tiivis porukka. Meistä olisi todella mielenkiintoista tietää, millaisia tyyppejä sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy. Jos siis ehdit, niin jätä ihmeessä pieni esittely itsestäsi kommenttiboksiin. Kerro vaikkapa minkä ikäinen olet, onko sinulla lapsia vai haaveiletko vielä ja mistä jutuista pidät. Kommentin voit jättää ihan anonyymisti, eli ei tarvitse jättää tunnistetietoja, jos et halua.

Meistä olisi huippua tietää teistä enemmän ja kuulla, mitä te blogista toivotte jatkossa löytävänne. Sen avulla pystymme aiempaa paremmin tekemään sisältöä, jota juuri te haluatte lukea. <3


Seuraa meitä instassa ja facessa!

Meistä löydät esittelyn Me äidit - sivulta. Jos et ole sitä vielä lukenut, niin käy ihmeessä tutustumassa meihin paremmin.

Tiedäthän myös, että meitä voit seurata instagramissa ja facebookissa. Niistä molemmista löydät tiedon uusimmista postauksista ja arkisia kuulumisia, mitä ei välttämättä blogistamme löydy. Ota siis tilit seurantaan!

Kommentoikaa, kysykää, toivokaa! Kaikki ajatukset otetaan ilolla sekä suurella kiitollisuudella vastaan. Ihanaa päivää! :)

- Tanja & Laura

4 kommenttia

 1. Oon +10-vuotias. Olen aina ollut kiinnostunut vauvoista ja taaperoista. Teidän ajatukset on samaistuttavia ison sisarus ikähaarukan takia. Päätin liittyä instagramissa myös seuraajaksi. Täällä blogissa olen ollut kauemmin lukija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksestasi! Milenkiintoista, että meidän blogin äärelle on löytänyt myös nuorempia seuraajia. Kiva kuulla, että blogi on tarjonnut sinulle samaistumispintaa ja ihanaa kun olet siellä! :)

   Poista
 2. Olen 31v yhden lapsen äiti, toista lasta odotan. Arjen kokemukset 2 pienen lapsen kanssa siis kiinnostaa, kaunistelemattomat ja rehelliset ajatukset ja toki niiden ilon pilkahdusten jakaminen myös. Maukkaat reseptit kiinnostavat myös ja toki hyvät vinkit kuinka saada arki kutakuinkin toimimaan kahden pienen lapsen kanssa :D kiva on lukea teidän tekstejä, kiitos niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi! Mukava kuulla, millaisia ihmisiä sieltä lukijoista löytyy ja millaisia tekstejä tykkäätte lukea. :) Onnea raskaudesta ja ihanaa odotusta. <3

   Poista

Kiitos, kun jätät kommentin! :)