Vuoden 2019 luetuimmat postaukset top 20

Blogivuosi 2019 on lopuillaan ja on aika kiittää teitä lukijoita mukana olemisesta. Tähän vuoteen on mahtunut 194 postausta, tämän koonnin ollessa 195. tänä vuonna julkaistu postaus. Vaikka postaustahti on ajoittain raskausväsymyksen ja vauva-arjen hektisyyden takia vähän heilahdellutkin, niin melkoisen monta tekstiä on tullut tämänkin vuoden aikana taas naputeltua. Teitä lukijoita on koko ajan löytänyt enemmän ja enemmän blogimme äärelle ja se on lämmittänyt meidän kirjoittajien mieltä todella paljon. Kiitos siis kun olet siellä!

Blogi täyttää alkuvuodesta jo huimat kaksi vuotta ja olemme suunnitelleet pieniä uudistuksia tulevalle vuodelle. Niistä kuitenkin enemmän ensi vuoden puolella ja nyt vielä vuoden viimeisten päivien iloksi olemme koonneet teille blogin tämän vuoden top 20 -luetuimmat postaukset. Raskaus- ja synnytysaiheiset postaukset selvästi kiinnostivat tänä vuonna eniten. Niitä emme kuitenkaan lupaa ensi vuodelle kuin korkeintaan vanhojen raskauksien ja synnytysten muistelmien muodossa, eli muilla aihepiireillä jatketaan eteen päin. 

Mikäli sinulla on toiveita blogin sisältöön liittyen, olisi ihanaa, jos jättäisit ajatuksiasi kommenttiboksiin! Muutenkin kaikenlainen palaute ja terveiset teiltä lukijoiltamme on erittäin tervetullutta.

Pirskahtelevan ihanaa uuttavuotta, nähdään taas tammikuussa!

Vuoden 2019 luetuimmat postaukset top 20:

Ei kommentteja

Kiitos, kun jätät kommentin! :)