Topit & Flopit

OIkein ihanaa uutta vuotta lukijat. Vuosi on vaihtunut ja pienen blogiloman jälkeen on aika palata kirjoitusten pariin. Mikä olisikaan siihen paras tapa kuin Topit ja Flopit viimeiseltä viikolta. Lauran viimeiset lomapäivät ovat kuluneet vauhdilla ja loppu viikko onkin mennyt jo osittain töiden parissa, tosin kotona ahertaen. Laura odottaakin jo innolla tulevaa kevättä ja sitä valoa, jonka kevät tuo mukanaan. Se tuo ihan uutta energiaa ja pelkästää blogikuvien ottaminen helpottuu hurjasti. Tanjan vielä lomaillessa perheen kanssa auringon alla, on tämän viikon topit&flopit Lauran käsialaa.


TOPIT
Uuden vuoden juhlistaminen (Laura)
Olipa ihana uuden vuoden vaihde Tanjan perheen kanssa. Oli ollut pitkä pätkä viime kerrasta, kun olimme Tanjan kanssa nähneet. Odotinkin innolla, et pääsisimme juttelemaan pitkästä aikaa. Tarkoitus oli rennosti tehdä yhdessä ruokaa ja juhlistaa uutta vuotta rauhallisessa tunnelmassa. Joka kerta, kun pojat näkevät toisensa, on heitä ihana seurata. Joka kerta he leikkivät pidempään ja enemmän yhdessä. Välillä täytyy olla välissä opastamassa oikean ja väärän tekemisen merkitystä, mutta muuten leikit sujuvat ihanasti. Tanjan pojalla on oma mersu, jossa on paljon erilaisia ääniä. Pojat leikkivät autolla välillä yhdessä ja välillä erikseen. Patukka työnsi Tanjan poikaa ympäri asuntoa, auton musiikkien pauhatessa. Pojat saivat ihastella ikkunasta, kun poikien isät laittoivat muutaman äänettömän raketin takapihalla. Poikien nukahtaessa aikuiset päättivät pelata lautapeliä, joka taisi viedä minut ihan mennessään. Olen aina ollut lautapelifani ja rakastanut ylipäätänsä kaikenlaisia pelejä ja kisailuja. Siksi olikin mukava tutustua uuteen lautapeliin, jota pelasimmekin muutaman kierroksen. Aamulla oli olo kuin hotellissa hyvin nukutun yön jäljiltä. Tanja oli laittanut miehensä kanssa pöydän koreaksi ja tuhdin aamupalan jälkeen olikin valmis uuden vuoden aloitukseen.FLOPIT
Arkeen palaaminen (Laura)
Olen uuden vuoden jälkeen tehnyt muutaman päivänä töitä. Jotenkin on taas jälleen kerran todettava, että on super vaikea päästä takaisin työrytmiin. Kaikki tuntuu olevan super raskasta ja tahmeeta. Kivatkin asiat tökkivät ja tuntuu ahdistavalta, että loma on ohi. Tiedän, että seuraavaan lomaa on aika vähän matkaa, mutta silti. Kevät on töissä todella täynnä isoja juttuja, jotka on vuosittain edessä. Ehkä se työmäärä ahdistaa valmiiksi, vaikka joka vuosi kaikesta on aina selvitty. Lomalta paluu stressi ei ole ollenkaan kuviteltu asia. Olen aika varma, että minuun on sellainen iskenyt. Patukan kannalta arkeen palaaminen on taas ihanaa. Hän pääsee takaisin päiväkotiarkeen ja kavereiden kanssa leikkimään. Patukan isosisarus aloittaa kevätlukukauden uudella lukujärjestyksellä ja odotettu valinnainen aine alkaa ja ei niin lempiaine uskonto on tältä lukuvuodelta suoritettu syksyn aikana. Ehkä saan itsekin taas rytmistä kiinni, kun ensimmäinen arki viikko on puolessa välissä. Ensi viikonloppuna juhlitaan kuitenkin omia kolmekymppisiä.


Ei kommentteja

Kiitos, kun jätät kommentin! :)