Raskaana

Meille tulee vauva. Uskomatonta! Minusta tulee toista kertaa äiti ensi kesänä. Patukasta tulee isoveli ja tulen viettämään ensi vuoden kotona tuhisevan pikkuisen käärön kanssa. Blogi kasvaa kahdella uudella lapsella tulevan kesän aikana. Jos kaikki menee hyvin.


Kaikki meni paljon nopeammin kuin osasimmekaan mieheni kanssa haaveilla. Olimme varautuneet pahimpaan. Tekemään negatiivisia testejä kerta toisensa jälkeen. Suodattamaan pettymystä ja silti aina toivomaan salaa, josko se sittenkin tärppäisi. Ja se tärppäsi toisesta täydestä kierrosta. Olemme onnemme kukkuloilla. Päätimme alkusyksystä, että lapsi saisi tulla, jos olisi tullakseen. Olimme alunperin miettineet, että toisen lapsen aika olisi mahdollisesti paljon myöhemmin, mutta jotenkin aika olikin oikea ja mieheni tokaisi ääneen, että mitä me oikeasti oikein odotellaan!?
Ensimmäisen negatiivisen testin jälkeen, en malttanut olla sortumatta ovistesteihin ja oviksen löydyttyä ( hieman myös Tanjan laskupään avulla !) oli helppo laskea niitä otollisia päiviä. Ja sitten tärppäsi. Ensimmäiseen ultraan tuntui olevan ikuisuus aikaa. Pahanolon vyöryessä päätimme, että käymme yksityisellä varhaisultrassa, niinkuin teimme myös patukan kohdalla. Jännityksestä sekaisin pääsimme vastaanotolle ja pikkuruisen ihmisenalun sydänäänet löytyivät heti. Kaikki oli mallikkaasti eikä huolta ollut. Kaikki hyvin!
Eilen oli ensimmäinen neuvolakäynti ja nyt odottelen, että pääsen varaamaan sitä ensimmäistä ultraa. Kaikkea mahdollista voi vielä sattua, mutta yritän iloita jokaisesta hetkestä, joita tämä pieni murunen meille jo nyt tuo. Yritän saada myös omat ajatukset kasaan ja uskoa siihen, MEILLE TULEE OIKEASTI VAUVA!2 kommenttia

Kiitos, kun jätät kommentin! :)