Syksy tulee! Mitä meidän kesälomalla tapahtui?

Vauvavuoden kesä oli aivan upea. Teimme vuosittaisen ulkomaanmatkan jo huhtikuun lopussa, joten päätimme viettää kesän ihan Suomessa ja mahdollisesti naapurimaissa vieraillen. Halusin jakaa kanssanne hieman meidän kesäpuuhia ja näin palata taas blogikirjoitusten pariin. Blogin kirjoittaminen on ihanaa, mutta niinkun olemmekin maininneet, on hyvä välillä levätä täysin. Kesän ilmat ovat olleet myös niin upeita, että koneen edessä sisällä kököttäminen ei ole ollut ensimmäisenä listalla.

Patukan kesä oli osaltaan aikamoista asioiden opettelua. Opimme juuri sopivasti ennen päiväkotia kävelemään, syömään lusikalla, vilkuttamaan ja olemaan hyvin omatahtoinen. Konttaus jää päivä päivältä vähemmäksi ja välillä mentäisiin niin hurjaa tahtia, ettei jalat tahdo pysyä oikein mukana. Herra lentää nenälleen ja nousee heti uudestaan ylös ja jatkaa matkaa, itkemättä. Alamme jo löytää patukan oman kielen keskeltä oikeita sanoja ja se lämmittää kovasti mieltäni. Tunnen hurjaa ylpeyttä rakkaasta pojastani; hän on niin kovin iso ja taitava, vaikka hänellä onkin takanaan vasta ensimmäinen vuosi. Kesälomaamme kuuluivat myös kahdet yksivuotis synttärit. Patukan ja Tanjan pojan synttärit. Tämä vuosi on ollut aivan huikea poikien ja Tanjan kanssa. Olen sanonut sata kertaa, mutta näin ensi äitinä en voi kuin kehoittaa jokaista äitiä hankkimaan itselleen saman henkistä ja samassa tilanteessa olevaa seuraa. Se kantaa todella pitkälle marraskuisena aamuna, kun on valvonut koko yön imettäen tuhisijaa, joka ei tunnu tyytyvän mihinkääbn.

Alkukesä meni omalta osaltani töissä. Olimme sopineet, että mieheni jää isyyslomalle muutamaksi viikoksi, jotta voin olla muutaman viikon töissä. Työni vaati kesällä aina muutaman viikon läsnäoloa, joten olimme tämän sopineet jo ennen patukan syntymää. Niinkuin olenkin maininnut muutamaan otteeseen, miehelläni ei muita lomia ollut tänä kesänä, joten otimme ilon irti heinäkuun lopussa olleesta vajaasta kahdesta yhteisestä lomaviikosta. Teimme myös loppulomasti reissun Tukholmaan ja järjestimme patukan 1v syntymäpäivät. Koska mielestäni kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa; alla meidän kesäloma kuvin kerrottuna. Niiden saattelemana kohti syksyä ja uusia muistoja ja kokemuksia. Toivottavasti teillä on ollut rentouttava loma.


Ei kommentteja

Kiitos, kun jätät kommentin! :)