Viikon topit & flopit


Kesäkuun myötä kesä on virallisesti täällä. Kesästä on kyllä saatu nauttia jo tovi jos toinen ja tällä hetkellä tuntuu ennemminkin siltä, että olisi jo keskikesä. Onneksi niin ei kuitenkaan ole ja edessä on vielä kolme täyttä kesäkuukautta! Luontoäidiltä toivoisin kuitenkin muutamaa kunnon vesikuuroa, luonto, siitepölyallergikot ja viljelijät kiittäisivät. Meillä onkin käyty laittamassa takapihalle vettä ja ruokaa siileille ja joka yö joku on käynyt popsimassa tarjoilut parempiin suihin. Siili vai kuka, sitä en vielä kuitenkaan tiedä. 

Blogissa ja instatilillämme on käynnissä 6.6. asti arvonta, jossa voit voittaa vuodeksi ilmaisen premium-jäsenyyden Babysits- verkkoalustalle. Lastenhoitotarve voi yllättää akuutisti, joten vaikka et juuri nyt kokisi tarvetta lastenhoitajan etsimiselle, niin koskaan ei tiedä mitä tilanteita vuosi tuo tullessaan. Käy siis osallistumassa arvontaan täällä.


Flopit

Pojan nuhanenäisyys jatkuu (Tanja)
Nyt on mennyt jo neljä viikkoa kovin räkäisen pojan kanssa. Olemme käyneet kahdella eri lääkärillä ja he ovat molemmat olleet sitä mieltä, että näin pienellä kyseessä ei voi olla siitepölyallergia. Viime maanantaina saimme penisiliinikuurin, joka ei kuitenkaan ole tuonut helpotusta tilanteeseen. Nenä vaan vuotaa ja olo tuntuu olevan tukkoinen. En tiedä mitä tässä pitäisi tehdä, harmittaa lapsen puolesta jatkuva nuhaisuus, mutta ilmeisesti allergialääkkeen määrääminen hänelle ei ole vaihtoehto. Ulkona oleminen vain pahentaa oireita, mutta sisällekään ei oikein voi koko ajaksi linnoittautua. Onko siellä ketään, kenen pieni lapsi kärsisi samanlaisesta?

Töihin paluu (Laura)
Otsikko voisi sijoittua myös toppeihin, mutta laitan sen kuitenkin tällä kertaa floppeihin. Vaikka onkin ihanaa palata työelämään, on se yhden aikakauden loppu. En vielä palaa täysin töihin, vaan teen lyhyen pätkän töitä patukan isän ollessa isyyslomalla. Kesän jälkeen alkaa vasta virallisesti taaperoaika ja päiväkotiarki. Sitä ennen nautimme vielä viimeisistä vauvavuoden kuukausista. Voisin sanoa, että vaikka olen nukkunut vähemmän kuin koskaan ja kokenut välillä suurtakin ahdistusta tunteesta,että elää vain jotakuta toista varten, on tämä vuosi ollut elämäni parhain. Olen saanut kokea jotain niin ainutlaatuista ettei sanat riitä sitä kuvaamaan. Tästä alkaa siis uusi matka omine haasteineen. Tervetuloa ruuhkavuodet.
Topit

Mökkireissu Lauran & poikien kanssa (Tanja)
Saimme poikani kanssa taas kutsun Lauralta lähteä mökkeilemään heidän kanssaan ja tietenkin tartuin tarjoukseen. Vietimme pari päivää mökkielämästä nauttien ja onhan se vaan ihan huippua, etenkin meille, joilla ei omasta lähipiiristä löydy mökkiä, jossa voisimme käydä vierailemassa. Olin myös aivan tohkeissani uimismahdollisuudesta, sillä en ole vielä uskaltautunut heittämään talviturkkia tänä keväänä. No haaveeksi se vieläkin jäi, kovan tuulen takia järvivesi oli sekoittunut ja edes pinnassa ei ollut mukavan lämpöistä uintivettä, vaan ennemminkin vesi tuntui jäätävältä. Siirretään siis vielä hetki talviturkin heittoa, vielähän tässä on kesää jäljellä.

Outlet-löydöt (Laura)
Yhdyn täysin myös Tanjan viikon toppiin. Oli ihana tehdä sellainen lyhytlomareissu mökkeilyn merkeissä hyvässä seurassa. Kaksi päivää vaan rentoutuessa ja höpötellessä. Kunnon terapialoma. Niinkuin monesti, nytkin vierailimme Reiman Outlet-myymälässä. Olen jo pikku hiljaa miettinyt mahdollisia vaatteita tulevalle syksylle ja talvelle. Nyt kun päiväkoti alkaa syksyllä, tarvitsee ulkovaatteita säälle kuin säälle. En ole osannut edes ajatella, mitä kaikkea tulee ottaa huomioon päiväkodin alkaessa. Reiman myymälästä olen ennenkin löytänyt kaikenlaista, ja niin löysimme nytkin. Meillä on jo syksyä varten kuorihaalari, mutta nyt löysin softshell-haalarin ja saappaat. Haalari oli mallikappale, ja todella edullinen. Saappaat ovat vuorelliset kumisaappaat, ja sain ne 70% alennuksella.Mietintä myssyyn jäi vielä kypsymään ajatus toppahaalarin ostosta. Myymälä oli täynnä ihania kuoseja ja monenlaista toppahaalari. Onneksi lähdemme ensi viikolla mökkeilemään ja voimme käydä mieheni kanssa yhdessä pohtimassa toppahaalarin ostoa.


Ei kommentteja

Kiitos, kun jätät kommentin! :)