Toivo & Kysy!

Vain äitien jutut- blogi on ollut julkinen vähän yli 3 kuukautta ja olemme häkeltyneitä siitä, miten paljon lukijoita on löytänyt tekstejemme äärelle! Kirjoittaminen on bloggaamisen suola, mutta te lukijat olette ehdottomasti kaiken sokeri. Kiitos siis teille kaikille, jotka vierailette sivustollamme ja etenkin teille jotka olette palanneet uudestaan ja uudestaan!

Saimme lukijakommentin myötä idean kysyä teiltä, olisiko teillä meille postaustoiveita? Meillä on vino pino aiheita odottamassa, mutta koska teemme tätä blogia meidän itsemme lisäksi myös teille, niin toiveet olisivat enemmän kuin tervetulleita. Mistä haluaisit lukea seuraavaksi?

Samassa rytäkässä voit myös jättää meille kysymyksiä, jos sellaisia on mielen päällä. Nyt on lupa kysyä ja me vastaamme parhaamme mukaan.

Jätä toiveet ja kysymykset kommenttiboksiin ja me palaamme asiaan. Ihanaa päivää!

Voit jättää kommentteja anonyymisti, eli se on helppoa ja nopeaa. Kommentit julkaistaan tarkastuksen jälkeen.

6 kommenttia

 1. Hei!
  minusta olisi kiva kuulla minkälaisissa perheissä ja ympäristössä olette kasvaneet? Ja onko teillä arkirutiineja, jotka olette oppineet omasta lapsuudestanne?

  VastaaPoista
 2. Musta olisi mukava lukea välillä arkijuttuja ja sellasia päivä meidän kanssa postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi! Arkijuttuja pyrimme kirjoittamaan jatkossa hieman enemmän ja päivä meidän kanssa -postaus onkin jo suunnitteilla.

   Poista
 3. Näistä aiheista voisitte vaikka kirjoittaa: suhteenne anoppiin, miten hampaiden tulo on vaikuttanut lapseenne, miten paljon käytätte ulkopuolista apua (sukulaiset,ystävät,) lasten- ja kodinhoidon kanssa?

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät kommentin! :)