Älä tee niinkuin minä, teen niinkuin minä sanon

Miksi nämä vaatteet on tässä keskellä lattiaa? - 5 min aikaisemmin olen itse korjannut meidän vanhempien vaatteita ympäri kotia, tuoleilta, rappusilta, rappusten kaiteelta, kylppärin lattialta...

Mene pesemään hampaat, nukkumaanmeno aika meni jo! - Välillä pitää ihan muistella, koska viimeksi pesin illalla hampaat, olen aamuisin pesijä ( ja kyllä, ne pitäisi pestä kaksi kertaa päivässä!).Nyt on kyllä ruutuaika täynnä, voisit mennä omaan huoneeseen leikkimään - Ja edelleen huomaan olevani kännykkä tai tabletti kädessä, oma ruutuaikana täyttyi jo aamupäivästä.

Mihin kuuluu likaiset astiat? - Harvemmin niitä itsekään saan tiskikoneeseen, täytän koneen aina iltaisin, niin kukaan ei asiaa huomaa.

Ensi työ sitten huvit - edelleen olen koneella, vaikka vaatteet, jotka olivat pyykkitelineellä kuivat jo eilen, ovat viikkaamatta.

Ei joka päivä tarvitse pelata kännykällä tai pelikoneella - Miten niin salaa tahkoan jotain lasten playstation-peliä iltaisin ? Ja kyllä toi Candy Crush Saga on koukuttava.Tänään voisitte leikkiä ulkona, ettei koko päivä mene sisällä - Pitäisikö käydä itsekin?

Arkisin syödään pöydän ääressä - Joka toinen viikko ei edes joka toinen päivä.

Kaikkea pitää maistaa, ei sitä muuten tiedä tykkääkö - Kaupasta ostan aina sitä mistä tykkään, ja harvoin sitä kokeilee mitään uutta. Ravintolassakin tyytyy siihen tuttuun ja turvalliseen.

Pipo päähän, siellä on kylmä - En minäkään laita, jos tukka on laitettu vaikka olisin menossa ulos Siperiassa.

Ei herkkuja vaikka katsotaankin leffaa, ei ole herkkupäivä - Päivällä taisin herkkukaapista jotain syödä.

Voisiko laittaa vaatteet kaappiin ? - Taitaa työhuone olla taas täynnä vaatepinoja

Ei säilötä mitään aarteita taskuissa, kun pyykinpesukone ei tykkää - Kuinkakohan monta pinniä olen onkinut meidän koneen uunemista.

Voisiko nämä astiat laittaa oikeilla paikoille nätisti? - Muovipurkkien kaappi pitäisi taas järjestää, vaikka minä sitä konetta yleensä tyhjennänJos käytät vikat vessapaperit, niin vaihdathan siihen tilalle uuden - Muistuttelen tästä itselleni jatkuvasti, ja joka kerta siellä odottaa silti se tyhjä hylsy.

Ei kengät jalassa sisälle, jaksat ottaa ne pois jos unohdat jotain - En varmaan jaksa, juoksen aina kengät jalassa hakemaan yläkerrasta jotain.

Kaupasta ei osteta mitään ylimääräistä, vaan se mitä listalla on - Miten niin mun kuiteissa on aina jotain sinne kuulumatonta.

Aamuisin pitää varata aikaa,että kerkeät petaamaan sängyn- meillä sänky on pedattu ehkä sillon kun tulee vieraita

Dvd:t ja pelikonsolipelienlevyt pitää laittaa omiin koteloihinsa, tai muuten ne on heti ihan naarmuilla- kappas, kaapin uumenista löytyy silti dvd-levyjä pino ilman koteloa.


Mitä teidän perheen listaan tulisi? Lisäisitkö meidän listan jotain?

- Naperosta Nautiskelijaksi- kirjan arvonta on suoritettu ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistujille :) -


Ei kommentteja

Kiitos, kun jätät kommentin! :)