Viikon Topit ja Flopit

Tämä viikko on mennyt merkillisissä merkeissä, kun yleensä floppeihin kuuluvat otsikot valtasivat toppilistan ja topit floppilistan. Viikko menikin nopeasti ja viikonloppuna ei ole kalenteriin merkitty mitään, joten voi nauttia keväisistä säistä ja ulkoilusta. Hauskaa viikonloppua!Topit

Vaaka

Yleensä tämä pirullinen, yleensä kylppäristä löytyvä vempain, joka on kuin peili välillä siihen mitä on syönyt ja juonut. Kerrankin voin sanoa, että muutamat viikot on menty positiivisissä fiiliksissä. Muutamia repsahduksiakin on sattunut, ja silti "peili" näyttää miinusta. Tuo hirveän motivaatio puuskaan, teen siis oikeita juttuja!

Vesisade

Ilonpilaaja, mutta nyt olin super iloinen, kun tällä viikolla satoi ihan kunnolla ihan vaan vettä. Vaikka ei päässyt ulos ja muuten oli sairaan masentavaa, oli kevät taas askeleen lähempänä. Katsoessa ulos, näytti että lumi suli silmissä ja massiiviset vesilammikot olivat selvä merkki siitä, että tämä piti paikkansa.


FLOPIT

Blogikollegan lomamatka

Vaikka yritän täyttää meidän kalenteria seuraavaksi pariksi viikoksi, oon ihan orpona kotona. Ollaan patukan kanssa jo niin totuttu meidän "naapureihin", että keksimällä keksitään päiviin täytettä. Mutta ei auta, ikävä kolkuttelee jo kulman takana.
Olen super onnellinen, että Tanja päätti perheensä kanssa lähteä reissuun . Reissua pohdittiin niin monelta kannalta, ja puitiin kaikki mahdolliset skenaariot, että olisi ollut sääli jos matka ei olisi toteutunut. Yritin mahduttaa meitä myös mukaan, mutta matkalaukkuun ei enää mahtunut. Onneksi meidän reissuun ei ole enää pitkä aika. Tämä on siis oikeasti super iso top! ;)

Kodin elektroniikka ja huonekalut

Tuntuu, että meillä on tällä viikolla hajonnut ja viety korjattavaksi kaikenlaista. Miksi se onkin aina niin, ettei kahta ilman kolmatta?
Olemme myös oppineet meidän kodista paljon uusia ulottovuuksia. Kaikki kaapit ja kulmat ovat tulleet erittäin tutuksi, kun ne käydään pään avustuksella läpi. Eikä itkuilta ole vältytty.

Ei kommentteja

Kiitos, kun jätät kommentin! :)