Viikon topit ja flopit

Tiedättekö mitä, tällä viikolla on taas ollut ongelmallista miettiä viikon floppeja! Voiko asiat olla niin hyvin, että ei ole mitään mistä voisi purnata? No sää nyt on aina sellainen, josta voisi valittaa, mutta ehken taas sille linjalle viitsi lähteä.. Pienet on murheet ja hyvä niin, mutta tässä tämän viikon flopit sekä topit.

Flopit


Never ending story nimeltä siivous!
Lukeudun niihin ihmisiin, jotka rakastavat siisteyttä ja eivät pysty rentoutumaan jos ympärillä on kaaos. Meidän koiralla on lähes vuoden ympäri kestävä karvanlähtö, jonka takia imuroin melkeinpä joka päivä. Siihen yhdistettynä nyt alkaneet kurakelit, niin voi hallelujaa! Pyykkikorit ovat jatkuvasti ääriään myöten täysiä, vaikka perheestä ei löydy kuin kaksi aikuista ja tuo 7 kuukauden vanha pötkylä. Joskus vaan vähän ärsyttää, että valmista ei tule vaikka kuinka tekisi ja aina se rumba alkaa alusta.

Kuntosalilaiskotus
Osaako joku kertoa, miksi kuntosalille meneminen on ajoittain niin työn ja tuskan takana? Vaikka kuinka tiedän, että siitä tulee hyvä ja energinen olo, niin silti sinne lähteminen on äärettömän vaikeaa. Maanantaina kävin salilla, mutta torstaina laiskotti ja valitsin mieluummin ulkoilun. Hyvä tietysti, että tulee edes jollain tavalla liikuttua, mutta kaksi kertaa viikossa salilla käymisen ei pitäisi olla ylitsepääsemätön homma. Vaikka siltä taas tälläkin viikolla tuntui.

Topit


Kirpparilöydöt
Tein tänään ihan mielettömän ihania löytöjä lapselle kirpparilta. Löysin yhdestä pöydästä pussillisen vaatteita 19 eurolla, eli ihan super halvalla. Vaatteet olivat ehjiä, puhtaita ja nätisti aseteltuja. Lempparein löytö oli Popin fleecetakki, joka kylläkin on sen verta iso, että tulee käyttöön vasta ensi syksynä.  Kirpparipöytä ei myöskään pullistellut tavarapaljoudesta, joten sieltä oli helppo valkkailla oman mielensä mukaisia vaatteita. Olisipa kaikki kirpparipöydänpitäjät samanlaisia, eli osaisivat hinnoitella tuotteensa järkevästi, möisivät vain hyväkuntoisia ja puhtaita vaateita + kävisivät siistimässä pöytää aika ajoin. Ostajia varmasti löytyisi.

Sohvaperunat
Olenkohan ainoa, joka vasta nyt tajusi Sohvaperunoiden hyvyyden? Olen tähän asti ihmetellyt, miten kukaan voi jaksaa seurata sitä, kun muut katsovat telkkaria. Voisiko tylsempää formaattia olla? Ja nyt olen aivan koukussa! Katsotaan miehen kanssa iltaisin vanhojen tuotantokausien jaksoja Yle areenasta ja nauretaan ääneen. Aivan parasta viihdettä.

Mitkä olivat teidän viikon topit tai flopit?


Ei kommentteja

Kiitos, kun jätät kommentin! :)