Viikon Topit ja Flopit

Maaliskuun myötä tuntuu, että kevät on jo täällä! Tässä kuluneen viikon topit ja flopit.

TOPIT

Blogi

Hieman itsekästä ehkä nostaa oma blogi viikon topiksi. Syynä ei kuitenkaan ole blogimme sisältö, vaan se mitä sisältöä blogi on tuonut kotiäidin (eli minun) elämään. Ennen blogin aloittamista kaipasin kovasti omaa tekemistä. Pientä hengähdystaukoa ja aivojen käyttöä tässä oman arjen keskellä. Ja sitä blogi on ehdottomasti elämääni tuonut. Blogit saattavat olla joidenkin mielestä aivan outoa ja turhaa hömppää, mutta minulle oma blogi on antanut ihan älyttömästi iloa ja sisältöä päiviin. Toivottavasti lukijat saavat myös samoja fiiliksiä blogimme parissa! Olethan huomannut, että meitä voi nyt seurata instassa (vainaitienjutut) ja fb:ssä! Molemmista somekanavoista löytyy myös sisältöä, mitä et täältä blogin puolelta löydä.


Arki

Aina on ihana lähteä lomalle. Miettiä ja pakata lomaa varten, rentoutua jo ennen loman alkua. Mutta jossain vaiheessa lomaa iskee koti-ikävä, ainakin minulle. Tuntuu, että loma ei olisi lomaa ilman arkea. On ihana palata kotiin, ja saada päiviin rytmi ja sisältöä ihan eri tavalla kuin lomalla. On tietynlainen pakko, mikä tässä tilanteessa on ihanaa ( varsinkin muutaman "ei-pakko"- viikon jälkeen). Pyykit ja tiskit eivät katoa itsestään eikä ruoka valmistus ilman että sen tekee. Odotan myös, että pääsen sopimaan kalenteriin menoja. Erityisesti näin vauva-arjen keskellä odotan vauvojen ( ja heidän äitiensä) tapaamista. Tuntuu, että lapset kasvaa huimasti muutamassa viikossakin, ja sen kasvun näkeminen on aina huikeaa! Ja sitten tietenkin se MUSKARI!!


FLOPIT

Kipeä vauva

Meillä sairastettiin ensimmäistä kertaa. Kamalaa, kun ei voi saada vastausta : " Mihin koskee?" Selvisimme onneksi hyvin lyhyellä sairastamisella. Yöt tosin ovat olleet ennen ja jälkeen sairastamisen todella haastavia ja jaksaminen on ollut kortilla. On ollut jo sellainen olo, että on tulossa itsekin kipeäksi. Vaikka suurin syy siihenkin on ollut puhdas väsymys.Pakkanen

Vaikka pakkanen on tuonut mukanaan mitä upeimman auringonpaisteen, niin onhan tällainen kirpsakka pakkaskeli melko napakan viiman kanssa aika kurjaa. Omalta kohdalta luotan vielä kykyyn pukeutua sopivasti, mutta tuon pienen ihmisen takia ulkoilut on nyt jääneet kylmimpinä päivinä väliin. Täältä me takkatulen lämmöstä katsellaan, miten ihanalta ulkona näyttää. Onneksi kevät tekee kovaa vauhtia tuloaan ja kyllähän nämä pakkaset heittämällä voittaa ne jatkuvat loskasäät.

Ei kommentteja

Kiitos, kun jätät kommentin! :)