Siitä se idea sitten lähti

Blogin idea syntyi, kun yksillä monista lenkeistämme keskustelumme ohjautui blogeihin, vai taisiko olla johonkin tiettyyn kirjoitukseen, joka oli jälleen herättänyt keskustelua. "Eihän se oo mahdollista, että kumpikaan meistä kirjoittaisi mitään, ei ole aikaa, motivaatiota tai entä jos joku tunnistaa meidät ?" Keskustelu ajautui uusille raiteille, ja unohdimme blogit.


Jäin kuitenkin miettimään, että miksi ei? Voisin muokata profiilia ja kirjoituksia niin, että ne palvelisivat minua. Olisi ihana jakaa ajatuksia ja pohdintoja. Itse kaipasin raskausaikana vertaistukea ajatuksieni kanssa, sellaisia jotka olisivat tuoreita.
En osaa perustaa mitään blogia, ja enkä varmaan saisi tekstiä kuin kerran viikossa. Kuka sellaista jaksaa lukea? Kunnes välähti! Tanjalla on palava tarve kirjottaa, ja mehän puhuimme puoli tosissamme blogin perustamisesta, lähtisikö Tanja mukaan ? Laitoin Tanjalle viestiä autosta samantien.Blogi syntyi samasta tarpeesta mistä syystä olemme tutustuneet Tanjan kanssa. Tarpeesta purkaa tuhansia ja taas tuhansia ajatuksia elämästä, ja erityisesti äitiydestä ja perhearjesta. Kaipasimme kipeästi vertaistukea ihmiseltä, joka on samassa elämäntilanteessa. Meidän ajatukset kohtasivat, ja huomasimme pian, että monen tunnin lenkit eivät riittäneet kaikkien ajatusten purkamiseen ja jatkoimme asioiden puimista viestitellen. 
Blogi on siis paikka pohdinnoille, ajatuksille ja vertaistuelle. Vastakaiku meidän tarpeelle jakaa ja kirjoittaa. Tulemme kirjoittamaan pääsääntöisesti omia kirjoituksiamme, joskus saatamme tehdä yhteisiä julkaisuja. 
Olen Laura, pääkaupunkiseudulla koko elämäni asunut kolmekymppinen. Kesällä 2017 syntyi maailmaan meidän patukka, ja nyt elämme uusioperhearkea mieheni ja patukan sisaruksen kanssa. Rakastan musiikkia, mökkeilyä, saunaa, narskuvaa pakkaslunta, takkatulta, matkustamista  ja lukemista, näin muutamia asioita mainitakseni. :)

Toisena kirjoittajana on Tanja, myöskin kolmekymppinen 2017 kesällä syntyneen esikoispojan äiti. Elämä on pyöritellyt pitkin ja poikin Suomea, mutta monen mutkan kautta asun nyt aikalailla Lauran naapurissa täällä pääkaupunkiseudulla. Asioita joita rakastan löytyy miljoonia, mutta mainitsemisen arvoisia ovat ainakin perheen ja ystävien lisäksi liikunta, luonto, matkustaminen, lukeminen & kirjoittaminen sekä kesä. Unohtamatta tietenkään jo hieman seniiliä koiravanhustamme ja kahvia, jonka ansiosta vain silmäpussit kertovat huonosti nukutuista öistä.

Toivottavasti viihdyt seurassamme! :)

-Laura & Tanja-

Ei kommentteja

Kiitos, kun jätät kommentin! :)